Ga naar hoofdinhoud
(0)85-0218180
(0)23–2210004

VISUM NIEUW-ZEELAND AANVRAGEN

Het visum voor Nieuw-Zeeland

Een visum is benodigd voor Nieuw-Zeeland. U kunt een toeristenvisum aanvragen vanaf € 59,95.

Ontvang uw visum binnen 5 dag(en)!

De procedure van het aanvragen van uw visum Nieuw-Zeeland duurt mininmaal 5 dag(en).

Bespaar tot 35%!

Bij het online bestellen van visa hanteren wij de scherpste prijzen.

Trustpilot
Bank betalingen

Hoe werkt het?

1. Aanvragen

Eenvouding een visum, ESTA of eTA aanvragen door de benodigde gegevens online in te vullen.

2. Online afrekenen

U kunt op een veilige manier online afrekenen met iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard.

3. Officieel document

U ontvangt het officiële visum, ESTA of eTA per e-mail (vaak binnen 15 minuten). Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Visumbenodigdheden

Nieuw-Zeeland

Paspoort

Uw originele paspoort met een geldigheid van minstens 6 maanden na de vervaldatum van uw visum.

Ook is het belangrijk dat uw paspoort nog minimaal 2 lege visumpagina’s bevat die tegenover elkaar liggen.

Pasfoto

Een officiële, kleuren pasfoto welke aan onderstaande voorwaarden voldoet:

 • De foto is minder dan 3 maanden oud
 • De achtergrond is wit of lichtgrijs van kleur
 • De afmetingen zijn 3,5 x 4,5cm

Reisgegevens

Een vluchtbevestiging.

Ondertekend ambassadeformulier

Nadat u het online aanvraagformulier op deze website heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail waarin staat welke documenten in uw geval nog meer benodigd zijn (u kunt dit zelf ook nagaan op deze pagina). Daarnaast vindt u in deze e-mail een ambassadeformulier. Dit ambassadeformulier is al digitaal ingevuld, maar moet nog worden uitgeprint (let op: enkelzijdig!) en ondertekend. Dit dient te gebeuren met een zwarte pen.

Wat is een visum Nieuw Zeeland precies?

Vanaf 1 oktober 2019 is Nieuw Zeeland voor alle reizigers niet meer visum vrij. Alle reizigers (behalve Australische en Nieuw Zeelands paspoorthouders) zijn verplicht om vooraf een visum te regelen.

Dit heet een New Zealand Electronic Travel Authorization, ofwel een NZeTA. Dit betreft een elektronische autorisatiebrief, waarmee u de grenzen van Nieuw Zeeland over mag. Ook bij een overstap dient u in het bezit te zijn van een NZeTA. Dus ook als u enkel doorreist via Auckland International Airport, moet u vooraf een NZeTA aanvragen. Houdt er wel rekening mee dat u met het transit visum de aangewezen transitruimte van het vliegveld niet mag verlaten. Wenst u dit toch vooraf te doen? Vraag in dat geval de NZeTA voor toeristische of zakelijke reizigers aan. Dit kan geheel online via onze website.

Kosten en verwerkingstijd visum Nieuw Zeeland aanvragen

Daarnaast dient er ook een toeristenbelasting betaald te worden. De overheid van Nieuw-Zeeland eist dat alle reizigers (ook zakelijke reizigers), de zogenaamde “International Visitor Conservation and Tourism Levy” (IVL) voldoen. Deze toeristenbelasting bedraagt $ 35 NZD en is inbegrepen in de totaalkosten voor visumprijs. De kosten van een NZeTA visum, inclusief toeristenbelasting, bedragen €59,95 euro, inclusief BTW per persoon. Ook kinderen dienen tevens te beschikken over een eigen visum. De standaard verwerkingstijd bedraagt gemiddeld 5 werkdagen voor het NZeTA e-visum.

Indien uw aanvraag haast heeft, is het tevens mogelijk om een NZeTA met spoed via onze website aan te vragen.  Het visum zal in dat geval binnen 2 werkdagen (in de praktijk echter vaak dezelfde dag al) worden verstrekt aan u. Deze kunt u direct gebruiken.

Op onze website kunt u een NZeTA (al dan niet met spoed) aanvragen voor zowel toeristische- als zakelijke reizen naar Nieuw Zeeland. Dit visum kunnen wij geheel digitaal voor u aanvragen, zonder hiervoor fysieke documenten van u te hoeven ontvangen, zoals bijvoorbeeld uw paspoort en reisgegevens. Dit alles kan geheel online gebeuren, waardoor de het visum voor Nieuw Zeeland aanvragen veel sneller voor u geregeld kan worden dan de reguliere visa.

Voor wie is het visum Nieuw Zeeland bedoelt?

 Het Visum Nieuw-Zeeland aanvragen is voor alle reizigers met een Nederlands of Belgisch paspoort. U kunt hiermee voor de volgende doeleinden reizen:

 • Zakelijke reizen
 • Toeristische reizen
 • Deelname aan (niet betaalde) toernooien en sporten
 • Eventuele sollicitaties en intake gesprekken

 

Reist u voor een andere reden naar Nieuw-Zeeland en wilt u weten of u een NZeTA visum Nieuw-Zeeland nodig heeft? Bel ons dan gerust! Wij zoeken dan direct voor u uit of het visum op uw situatie van toepassing is en welke mogelijkheden er allemaal voor u zijn.

 

Hoe lang is het NZeTA visum Nieuw-Zeeland geldig?

 

Het e-visum Nieuw-Zeeland (NZeTA) is 2 jaar geldig, vanaf het moment van afgifte in Den Haag. Het betreft tevens een multiple entry visum, waarmee u dus onbeperkt aantal keer het land in- en uit mag reizen.

Belangrijk om te weten is wel het volgende:

 • Het visum is 2 jaar geldig na datum afgifte, dus niet vanaf het moment dat u het land inreist, maar vanaf het moment dat het visum is afgegeven.
 • Per keer mag u maximaal 3 maanden aaneengesloten in het land verblijven, korter mag altijd, langer niet.
 • In elke periode van 12 maanden mag in totaal maximaal 6 maanden in Nieuw-Zeeland verbleven worden.
 • Alle reizigers (ook kinderen) dienen hun eigen visum te hebben. Het is dus niet mogelijk om meerdere mensen op één e-visum Nieuw-Zeeland te zetten.

 

Waarom het Visum Nieuw-Zeeland aanvragen?

 Bij Traveldocs staan wij garant voor professionele, correcte, vlotte en betrouwbare service.

Onze ervaren deskundigen controleren de aanvraag alvorens deze wordt ingediend bij het consulaat of de ambassade. Slechts op deze manier bent u 100% zeker dat uw aanvraag correct en veilig wordt aangevraagd.

Traveldocs maakt de procedure juist makkelijker voor u, dus geen ingewikkelde website procedures meer.

U wordt op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag via de mail, dan wel via de telefoon. Tevens kunt u ten alle tijden uw aanvraag volgen via de track en trace functie op onze website.

Traveldocs is een Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in de juiste connecties om uw documenten correct te behandelen. Wij werken samen met diverse tour operators, topclubs, grote bedrijven, vele KMO’s en vele anderen. Uw documenten zijn ten alle tijden in veilige handen bij ons.

Back To Top