Ga naar hoofdinhoud
(0)85-0218180
(0)23–2210004

VISUM EGYPTE AANVRAGEN

Het visum voor Egypte

Een visum is benodigd voor Egypte. U kunt een toeristenvisum aanvragen vanaf €49,95.

Ontvang uw visum binnen 5-10 werkdag(en)!

De procedure van het aanvragen van uw visum Egypte duurt minimaal 5 en maximaal 10 werkdagen. In het weekend worden geen aanvragen verwerkt. U kunt de aanvraag wel 24/7 op onze website plaatsen.

Bespaar tot 35%!

Bij het online bestellen van visa hanteren wij de scherpste prijzen.

Trustpilot
Bank betalingen

Let op! Aanvragen die conform de spoedprocedure worden ingediend bedragen een verwerkingstijd van minimaal 3 werkdagen. Vertrekt u op zeer kort termijn en is 3 werkdagen niet meer haalbaar voor u? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.

Heb je geen Nederlands of Belgisch paspoort? Kijk dan eerst even op deze pagina of je in aanmerking komt voor het e-visum Egypte alvorens de aanvraag op onze website te plaatsen. Ook bij het verkrijgen van een regulier visum Egypte bij de ambassade helpt Visa4Travel / Traveldocs graag!

Hoe werkt het?

1. Aanvragen

Eenvouding een visum, ESTA of eTA aanvragen door de benodigde gegevens online in te vullen.

2. Online afrekenen

U kunt op een veilige manier online afrekenen met iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard.

3. Officieel document

U ontvangt het officiële visum, ESTA of eTA per e-mail. Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Visumbenodigdheden

Egypte

Paspoort

Uw originele paspoort met een geldigheid van minstens 6 maanden na de vervaldatum van uw visum.

Ook is het belangrijk dat uw paspoort nog minimaal 2 lege visumpagina’s bevat die tegenover elkaar liggen.

Pasfoto

Een officiële, kleuren pasfoto welke aan onderstaande voorwaarden voldoet:

 • De foto is minder dan 3 maanden oud
 • De achtergrond is wit of lichtgrijs van kleur
 • De afmetingen zijn 3,5 x 4,5cm
 • Er zijn geen beschadigingen aan de pasfoto
 • De pasfoto is niet vastgeniet aan het visumaanvraagformulier
 • De persoon op de foto kijkt recht in de camera
 • Er wordt geen bril gedragen op de foto

Ondertekend ambassadeformulier

Nadat u het online aanvraagformulier op deze website heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail waarin staat welke documenten in uw geval nog meer benodigd zijn (u kunt dit zelf ook nagaan op deze pagina). Daarnaast vindt u in deze e-mail een ambassadeformulier. Dit ambassadeformulier is al digitaal ingevuld, maar moet nog worden uitgeprint (let op: enkelzijdig!) en ondertekend. Dit dient te gebeuren met een zwarte pen.

Geldigheid

 • Het e-visum Egypte is geldig voor 3 maanden vanaf het moment van afgifte en biedt u een verblijf van maximaal 30 dagen
 • Het regulier visum voor Egypte verschilt in geldigheid en het aantal entries. Kijk op onze website voor de mogelijkheden en de voorwaarden per visum

Wat is een visum Egypte?

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Egypte? In dat geval heeft u een vakantie Egypte visum nodig. Of moet u naar Egypte voor een zakelijke reis? Dan heeft u een visum Egypte nodig, omdat dit een vereiste is om het land binnen te komen. Dit kan in beiden gevallen op een regulier visum Egypte of op een elektronisch (e-)visum Egypte. Dit regulier of e-visum moet aangevraagd worden voordat u op reis gaat. Met het Egypte visum heeft u vervolgens toestemming van de autoriteiten om het land te betreden.

Als u voor toeristische doeleinden naar Egypte wil reizen, dan kunt u het e-visum voor Egypte aanvragen. Dit online visum Egypte kunt u hier aanvragen. Dit visum wordt meestal uitgegeven door de Egyptische overheid of immigratiedienst. Nadat de aanvraag in behandeling is genomen, zal de de Egyptische overheid het e-visum digitaal aanleveren per email.

Indien u voor zakelijke doeleinden naar Egypte reist, dan is het regulier visum Egypte van toepassing. Dit betreft een sticker, die wordt uitgegeven door de overheid van Egypte. Daarna wordt deze sticker aangebracht in het paspoort. Ook kunt u voor vertrek een online toeristen visum Egypte aanvragen en kunt u dit visum bij aankomst in Egypte omzetten naar een business visum Egypte.

Onze medewerkers gaan professioneel te werk om er zeker van te zijn dat uw visumaanvraag voor Egypte foutloos wordt aangeboden bij de ambassade en/of overheid van Egypte, zodat u met een gerust hart op reis kunt gaan.

Welke soorten visum Egypte zijn er te verkrijgen?

Voor Egypte zijn diverse visums te verkrijgen. Het type visum dat u nodig heeft hangt allereerst af van uw reisdoel. De meest voorkomende visums Egypte zijn een e-visum voor toeristische redenen of een regulier visum voor zakendoeleinden.

Om te beginnen bepaalt het doel van uw reis welk type visum Egypte u dient aan te vragen. Weet u niet zeker welk visum Egypte het meest voor u van toepassing is? Dan kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u hierover kunnen adviseren.

Zakelijke reizigers

Om een zakenvisum voor Egypte te verkrijgen, moeten we alle documenten (inclusief paspoort en foto’s) fysiek ontvangen. Tevens dienen alle reizigers hiervoor een eigen dossier aan te leveren met daarin eigen documenten, zodat wij alles tegelijk kunnen aanleveren bij de ambassade van Egypte.

Wilt u een zakelijk visum aanvragen voor uw reis naar Egypte? Visa4Travel kan u hierbij assisteren en uw aanvraag aanbieden bij de ambassade van Egypte! Neem contact met ons op via mail, telefoon of via ons contactformulier. Onze visumspecialisten zullen u vervolgens informeren over de procedure, de kosten en welke documenten u daarna dient aan te leveren.

Ook kunt u een e-visum Egypte aanvragen, welke u vervolgens bij aankomst in Egypte kunt omzetten van Tourist naar Business. Dit moet u echter niet vergeten om te doen, want zakelijke werkzaamheden (zoals werkbespreking, kennismaking etc.) uitvoeren op een toeristenvisum is niet toegestaan. U bent dus verplicht om uw visum om te zetten als u zakelijk reist. Vaak is dit een snellere manier van het verkrijgen van het visum Egypte dan wanneer u een regulier visum aanvraagt via de ambassade. Wilt u liever eerst passend advies alvorens u een visum Egypte wilt aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Voorwaarden e-Visum Egypte

Bij aankomst in Egypte moet de reiziger het volgende kunnen aantonen:

 • Het paspoort dient bij aankomst minimaal zes maanden geldig zijn na de vervaldatum van uw visum en dient minimaal één blanco pagina te bevatten.
 • Bewijs van voldoende financiële middelen (bankafschrift of creditcard overzicht op naam van de reiziger)
 • Een retour- of doorreisticket(s) op naam
 • Een hotelreservering op naam
 • In het bezit zijn van alle vereiste documenten voor een eventuele volgende bestemming (denk dan aan een visum voor de volgende bestemming, indien van toepassing)

Verwerkingsduur, visumgeldigheid en kosten van het visum Egypte

Allereerst variëren de kostenvisum Egypte per visumtype en verwerkingsduur. Normaliter duurt een normale aanvraag 6-10 werkdagen. Daarnaast kunt u ook een spoed procedure aanvragen, dan kan het visum vaak tussen de 2 en 5 werkdagen al gereed zijn.

De ambassade van Egypte behoudt echter wel te allen tijde het recht om langer de tijd te nemen om uw aanvraag te beoordelen.

 • Een e-visum Egypte aanvragen kost € 49,95 per persoon.

Bovendien zijn de kosten visum Egypte verschillend per situatie. Dit is namelijk afhankelijk van het type visum dat u wenst te verkrijgen en tevens gewenste geldigheid, verwerkingsprocedure en aantal inreizen.

 • Een regulier toeristisch visum Egypte aanvragen is mogelijk vanaf € 84,95 per persoon.
 • Een regulier zakelijk visum Egypte is te verkrijgen vanaf € 105,95 per persoon.

Dit is inclusief verwerkingskosten, consulaire kosten, transactiekosten en btw. Ook kunt u gebruik maken van een spoedprocedure waarbij een toeslag berekend zal worden, kijkt u hiervoor op deze pagina. De visum Egypte kosten vermeldt op onze website zijn onder voorbehoud. De ambassade behoudt het recht om de tarieven te wijzigen. Uiteraard zullen wij u hier tijdig van op de hoogte stellen.

Bij Visa4Travel kunt u geheel eenvoudig en online een visum Egypte kopen. Het elektronisch visum Egypte is relatief goedkoop ten opzichte van het regulier visum Egypte. Bovendien is de verwerking hiervan sneller en hoeft u geen documenten of paspoort fysiek bij ons aan te leveren. Alles gaat digitaal en u krijgt het visum bij toekenning per mail toegestuurd.

Het regulier visum Egypte kopen heeft echter ook zo zijn voordelen, voornamelijk omdat de geldigheid hiervan langer kan bedragen. Ook wanneer u geen zin heeft om bij zakelijke reizen het toeristen visum Egypte lokaal om te laten zetten / opnieuw te kopen, is het vaak een makkelijker alternatief om uw zakelijk visum Egypte vooraf te laten aanvragen bij de ambassade. De kosten voor het e-visum Egypte zijn 49,95 euro per persoon.

De visum Egypte kosten voor het regulier visum verschillen per geldigheid, aantal inreizen en reisdoel. Wij zoeken graag uit welke visum Egypte kosten van toepassing zijn bij uw reis en aan welke voorwaarden u dient te voldoen.

Visa4Travel helpt u graag bij uw visum aanvragen voor Egypte en dienen uw documenten voor u in bij de betreffende overheidsinstantie. Op onze website kunt u het e-visum Egypte kopen. Wilt u liever een regulier visum Egypte aanvragen en wilt u weten wat de kosten hiervan zijn? Neem dan contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Waarom uw visum Egypte aanvragen bij Visa4Travel?

Bij Visa4Travel staan wij garant voor professionele, correcte, vlotte en tevens zeer betrouwbare service wanneer u een visum Egypte gaat aanvragen.

Onze ervaren deskundigen controleren de aanvraag alvorens deze wordt ingediend bij het consulaat van Egypte. Hierdoor bent u 100% zeker dat uw aanvraag correct en veilig wordt aangevraagd.

Bovendien wordt u door Visa4Travel op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag van uw visum Egypte via e-mail danwel telefoon. Daarnaast kunt u te allen tijde uw aanvraag volgen via de Tracking functie op onze website.

Visa4travel is een Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring en de juiste connecties om uw documenten correct te behandelen. Wij werken samen met diverse touroperators, topclubs, grote (internationale) bedrijven en NGO’s. Uw documenten zijn te allen tijde in veilige handen bij ons.

Bent u van plan om naast Egypte ook andere landen te bezoeken?

Neem een kijkje op onderstaande visum landen, zodat u goed voorbereid en voorzien van juiste documenten op reis kunt gaan.

Direct uw visum Egypte aanvragen

Wilt u direct het visum Egypte aanvragen? Ga dan door naar het online aanvraagformulier, waar u alle informatie kunt vinden. Wilt u eerst toch meer weten over het visum en de procedure? Lees dan onze FAQ Egypte pagina, of neem contact met ons op via het online contactformulier.

Back To Top