Ga naar hoofdinhoud
(0)85-0218180
(0)23–2210004

De eerste keer dat ik op deze wijze een visum heb aangevraagd, het werkte snel en de procedure was duidelijk en efficient. Had mijn visum ook binnen een paar minuten in mijn mail na aanvraag. Zeker voor herhaling vatbaar.

– Anouk-

Het visum bestellen was makkelijk om te doen en kreeg ook iedere keer bericht van de vooruitgang. Zeer fijn dat alles goed en snel is gegaan.

– Sarah –

Het aanvragen van het visum ging erg gemakkelijk. Goede en duidelijke website, vragenformulier op makkelijke wijze in te vullen. En binnen no time een goedgekeurde verklaring. Makkelijk af te rekenen met IDeal.

– Marco –

De site ziet er heel overzichtelijk uit. Je kunt er alles makkelijk opzoeken. Ook het invullen gaat snel.

– Joost –

Snel en makkelijk geregeld!

– Richard –

Nadat ik met spoed het toeristenvisum voor Canada had aangevraagd had ik deze binnen 10 minuten ontvangen, goedgekeurd en wel.

– Jefrey –

Gemakkelijk informatie te vinden over de benodigde documenten voor het aanvragen van het visum. Het versturen van de documenten en de afspraak voor de vingerafdrukken zat 1 dag tussen. Zelfs begeleiding bij het afgeven van de vingerafdrukken, dit geeft een gevoel van betrokkenheid. Dat is fantastisch. Dank!

– Marja –

Back To Top